Pogledajte prve fotografije iz KJKP "Rad": Direktor izašao u pratnji policije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pipi

Dešava se nista

Www

Smečari jedni. To je naše.

Dr direktor

normalno izašao, pod zastavom (na slici uredno istaknutom)...

Gospodin Direktor

Ma ja ba, standardno. Direktor u zaštiti policije. Bošnjak, Srbin ili Hrvat po zanimanju. Nikakvom referensom postavljen. Kupio diplomu u Travniku ili na Sokocu pojeftino. Aktivan u stranci. Ima švalerku i vozača. I laptop. Službeni. Švalerka mu je ujedno i sekretarica. Beba. Dobar je s njenim mužem. Zaposlio pola svog sela, famelije i prijatelja. Oštar na djelu, kad treba nekom jadniku ili jadnici otkaz napisati. Ima reprezentaciju i službenu Master Card karticu. Ima 10 poltrona od kojih su samo 3 glavna. Putuje gdje hoće. Ima službeni mobitel. Iphone 15 ProMax. Račun za isti mu se plaća neograničeno. Ne zna tablicu množenja ali sabiranje je doktorirao. Parazit. Karcinom. Kad ga skinu bice na čekanju 2 mjeseca pa postavljen opet negdje preko stranke. I tako je SVUGDJE u ovoj hali od države, svugdje. Ova je država i društvo SAMO i jedino za atomske bombe. Fuj.

Lijepe moje

Dvije milje i na moru kupanje a ne auto od 100 milja i gledaš kad će murija

A-ha

Treba ukinuti stranačko postavljanje direktora javnih preduzeća i uvesti izbor prema stručnim sposobnostima i rezulatima rada uz stalno preispitivanje uspješnosti rada prema objektivnim kriterijima. Trenutna situacija je katastrofalna, stranački uhl**** samo čekaju da sjedu u fotelju i ništa ne rade (osim za sebe i svoje). Treba ih sve redom preispitati i ako treba smijeniti, procesuirati itd.

Zar

je moguće da NiP-ovci prave zloupotrebe. Zar nije samo SDA kriminalna, a da NiP je otpad od SDA, znači najgori od najgorih.

/ Najnovije