Pogledajte privođenje osumnjičenih za ubistvo u Sarajevu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Grozno

Zar ste mogli ovo snimati. O jada ovaj sa 36 godina kao da ima 76 a ovu baku zar su morali ovako privoditi?, Užas ove slike djeluju deprimirajuće na čovjeka.

Lil

Zar ste mogli ovo snimati. O jada ovaj sa 36 godina kao da ima 76 a ovu baku zar su morali ovako privoditi?, Užas ove slike djeluju deprimirajuće na čovjeka. ka Grozno Ko ih j***. Za bolje i nisu, ubice.

III

Užaš Bakicu kojoj je nekih 80 godina je uvode ovako!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

O_o

Zar ovi policajci ne bi trebali bit' jednoobrazno obuceni?

O_o

I gospodo s portala ... poradite malo na ovim znakovnim karakterima ...

Vidi rauberke u farmerkama

Zavrnula ruku babi od 80 godina, za slikanje...

Pijaca

**** Prvo to ... starija je zena u pitanju sta god da je uradila, a drugo ... policajka isto da je pravo s pijace dosla da hapsi ... i mi hocemo u EU ...

ŠAMPITE JOPA

Ko im hebe matar. Ubili su ženu. Što se mene tiče, trebali su ih nogama šutati ispred sebe. A stara ravaku je trebala o tome misliti kad je njen okot uzeo život ženi koja je mogla biti joj kćerka. Stoga još jednom, ko im hebe mamaru.

PortParolka

Gospodjo ili gospodjice PR, najhitnije posjetite zubara i mijenjajte frizera...

Tvshs

Srpski teroristi

Ha ja

U sarajlabadu stanje redovno.

Tatar

Užaš Bakicu kojoj je nekih 80 godina je uvode ovako! ka III Jeste sine užas ali ne zaboravi da je ta ista bakica krezuba vjestica koja je učestvovala u gašenju jednoga mladog zivota

/ Najnovije