Osumnjičeni za bacanje bombe na kuću Irfana Čengića predati u Tužilaštvo KS

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Eeee da je Bravar živ ili da je po onoj njegovoj, ova dvojica bi se prvo upišala i ukakila tri puta od batina pa nakon oporavka opet batinjanje dok ne počnu krv pišati e tek onda možeš pred sudiju. Skinuo bi se lako taj cinični osmjeh sa lica.

BiH

Dobice on batine u zenici od vecih mangupa.

Buha Bosko

Donji dio trenerke obavezan rekvizit opasnih papaka. Ko zna jesu li oni, tek su osumnjiceni. Vidi se da se na njih gleda kao na sirotinju čim su im objavili puna imena i prezimena. Da su sinovi nekih političara ili vaznih ličnosti stražnjičara bili bi inicijali.

Pravda za politicare

Jesam za sankcionisanje kriminalaca, ali ne mogu da shvatim zasto zakoni ne vaze za sve isto? Kad zena trazi zabranu pristupa, sudija je glat odbije, sve dok se njeno ubistvo ne prenosi live....pitam se zasto ona nije dobila policijsku zastitu? Jel nam to porucujete da zivoti obicnih gradjana nisu toliko vrijedni kao zivoti politicara???

***

***

BiR

Dobro bicem namlatiti i onda nasolìti.

IKS

Dva debila za sicu idu u muriju. Ako vam je vec zivot bezvrijedan, ubijte se obojica da ne zagadjujete okolinu.

/ Najnovije