Pogledajte ko su uhapšeni i šta je zaplijenjeno u akciji Vidikovac

Radiosarajevo.ba
Pogledajte ko su uhapšeni i šta je zaplijenjeno u akciji Vidikovac
PrtScr / Akcija Vidikovac

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet u manjem bh. entitetu, od jutros provode akciju “Vidikovac” koja je usmjerena na borbu protiv zloupotrebe opojnih droga.

Akcija Vidikovac: Pretresi na više lokacija u Banjoj Luci

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka u saradnji sa Upravom za organizirani i teški kriminalitet sprovode akciju kodnog naziva Vidikovac. Akcija je usmjerena na otkrivanje i dokazivanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. " U toku su pretresi na više lokacija na području Banja Luke", piše u saopćenju MUP-a RS-s.

Policijski službenici PU Banjaluka u saradnji sa Uprave za organizovani i teški kriminalitet, a pod nadzorom OJT Banjaluka, na području Grada Banjaluka sprovode akciju kodnog naziva “Vidikovac” , kojom prilikom je lišeno slobode osam lica: Marko Kostić, Filip Milojević, Luka Maunaga, Marko Strika, Stanislav Podešva, Anastasija Borić, Sofija Mirković, Srđan Kostić, prenosi ATV.

U toku su pretresi na devet lokacija na području Grada Banja Luka, a nakon završenih pretresa slijedi kriminalna obrada lica.

Pogledajte: 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije