Pogledajte kako su nekada, a kako danas izgledaju uhapšene Naida Mehanović i Ajša Ramić

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Dojadiće im slikanje tamo gdje su se uputile.

Infidel

Sramota…. Čuj, predsjednica odbora mladih… na listi bila… ccc hebo nas otac glupave!

Profukljace, plastificirane, fujchina!

........

Role-X

"Inventin Anna", sve su tim putem ali čak i Anna Delvey aka Anna Sorokin je zaglavila zatvora iako je nakon dvije godine puštena ali je odrašila dio u zatvoru. E moja Naida i Ajša, niste vi Anni Sorokin ni do koljena, mahalušice male.

Zamjerila si se pogrešnim ljudima ..

Konakoviću npr ...slaba si ti u Naida u odnosu na te ljude

Aca

Treba ih nagraditi a kazniti papke polupismene koji su im dali novac

333

Bitan detalj iz clanka: Tuzilastvo KS dva puta odlucilo da ne pokrece proces, a federalni nivo zeznuo dokaze. Eto kako ginemo po ulici, eto zahvaljujuci cemu nestaju milijarde, eto zasto ovdje nece ostati niko osim par babaca, dvije koze, i ljudskog taloga sto se rasporedio po drzavi. Ovo smece sto je krenulo u velikom zaletu pred rat i danas okupira svaku poru drustva je gore od bilo kakve klasicne mafije. Ili ce ova hapsenja i istrage biti masovne, ukljucujuci pretresanje svakolikog porijekla novca, ili ove drzave i drustva garantovano nece biti.

Ask

Rahatnije države na dunjaluku nema, umjesto u cuzi pravac Dubai.

/ Najnovije