Pogledajte kako pauk diže automobil u centru Sarajevu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roko

A zadto ga odnese, parkirani auto, nije oznaceno kao privatni parking. Ne razlikuje se po nacinu parkiranja od susjefnih auta. Zato so je stranac??

Miki maus

Malo bi bilo da ima 50 ovuh paukova. Cijeli dan bi bilo posla.

Građanin Sarajeva

Čovjek je parkirao uredno na parking mjesto. Sam Bog zna zbog čega se zadržao pa mu je istekla parking karta. Ko zna? Možda je čovjeka infarkt strefio negdje? 20 godina gledam ovog žutog čviljavog što puši i radi ovo u ovoj ulici. Umjesto da čovjeka neko sačeka pa ako treba naplate mu i kaznu i parking penale, njih 7-8 se smiju, sad će otići u FIS i piti pive. Dok će ovaj sad morati otići na Ciglane i platiti 200KM za odvoženje auta. Dok ih, akobogda, neko ne osakati i ne ojadi za sav život, ove šugave neradničke klošare. Fuj!

***

>>Malo bi bilo da ima 50 ovuh paukova. Cijeli dan bi bilo posla. ***

Ne pijem dok Paja vozi

Ova vijest me ne zanima. Nikad nisam posjedovao auto niti imam namjeru. Ja fino kombijem u granap i iz granapa. Ponekad autobusom u Visoko po suho meso.

Stefan Hadzijamakosmanbegovic

Gdje god je auto na trotoaru parkirano treba slati pauka.

Ma džaba sve

Ako luka niđe nema!

Jole

Gledaj ti koliko je njih doslo radi jednog automobila?!uhl****!!!zar se ne moze fino napisati kazna i to je jedna covjek i mirna Bosna!

ja1

Krkani, nemaju pravo ovo da rade. Covjek uredno parkiran, platit ce kad dodje. Da je na trotoaru onda ok, neka ga nose

/ Najnovije