Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće u Sarajevu

2
Radiosarajevo.ba
Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće u Sarajevu
Foto: Čitatelj/Radiosarajevo.ba / Nesreća u Jukićevoj

U sarajevskom naselju na Koševskom brdu večeras je došlo do nesreće u kojoj je iz nepoznatih razloga došlo do prevrtanja jednog motornog vozila.

Informacije je potvrđena za portal Radiosarajevo.ba iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

"Dobili smo dojavu u 20.05 sati. Naše ekipe su na terenu. Jedno motorno vozilo je učestvovalo u nesreći u ulici Jukićeva i jedna osoba je zatražila ljekarsku pomoć. Ne znamo o kojem stepenu povreda se radi. Naše ekipe su na terenu kao i Hitna pomoć Kantona Sarajevo", kazali su iz MUP-a KS za portal Radiosarajevo.ba.

Objavljeni rezultati: Za koga su birači iz Bosne i Hercegovine glasali na izborima u Hrvatskoj?

Objavljeni rezultati: Za koga su birači iz Bosne i Hercegovine glasali na izborima u Hrvatskoj?

Osim policije i Hitne pomoći na terenu su i vatrogasci.

"Dvije ekipe sa osam vatrogasaca su upućena u ulicu Jukićeva 49. Prema prvim informacijama jedno vozilo se prevrnulo", kazali su za portal Radiosarajevo.ba iz Profesionalne Vatrogasne brigade Sarajevo.

U ovoj ulici trenutno je blokiran saobraćaj.

Podsjećamo i da je od 16:00 do 23:00 sata, izmijenjen saobraćaj u ulici Patriotske lige-obilaznica pored Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase (od ulice Patriotske lige do ulice Betanija), obavijestili su iz Ministarstva saobraćaja KS.

Čitatelj portala Radiosarajevo.ba poslao je fotografije s mjesta nesreće. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije