Prevrnuo se automobil u Sarajevu: Hitna i policija na terenu

0
Radiosarajevo.ba
Prevrnuo se automobil u Sarajevu: Hitna i policija na terenu
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

U sarajevskom naselju na Koševskom brdu večeras je došlo do nesreće u kojoj je iz nepoznatih razloga došlo do prevrtanja jednog motornog vozila.

Informacije je potvrđena za portal Radiosarajevo.ba iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. 

"Dobili smo dojavu u 20.05 sati. Naše ekipe su na terenu. Jedno motorno vozilo je učestvovalo u nesreći u ulici Jukićeva i jedna osoba je zatražila ljekarsku pomoć. Ne znamo o kojem stepenu povreda se radi. Naše ekipe su na terenu kao i Hitna pomoć Kantona Sarajevo", kazali su iz MUP-a KS za portal Radiosarajevo.ba. 

Forto: "Istina je jedna. Ni institucije RS ni Srbije nemaju pravo na svoju paralelnu istinu"

Forto: "Istina je jedna. Ni institucije RS ni Srbije nemaju pravo na svoju paralelnu istinu"

Osim policije i Hitne pomoći na terenu su i vatrogasci. 

"Dvije ekipe sa osam vatrogasaca su upućena u ulicu Jukićeva 49. Prema prvim informacijama jedno vozilo se prevrnulo", kazali su za portal Radiosarajevo.ba iz Profesionalne Vatrogasne brigade Sarajevo.

U ovoj ulici trenutno je blokiran saobraćaj. 

Podsjećamo i da je od 16:00 do 23:00 sata,  izmijenjen saobraćaj u ulici Patriotske lige-obilaznica pored Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase (od ulice Patriotske lige do ulice Betanija), obavijestili su iz Ministarstva saobraćaja KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije