Pijana ušla muškarcu u dvorište i polupala mu automobil

Radiosarajevo.ba
Pijana ušla muškarcu u dvorište i polupala mu automobil
Foto: RAS Srbija / Ilustracija

Muškarac inicijala Ž. D. pozvao je banjalučku policiju i prijavio da mu je u dvorište došla T. Lj. i da mu razbija automobil.

Sve se desilo jučer.

"Policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka 3. septembra se obratio lice Ž.D. i prijavio da je u dvorište njegove kuće došlo lice T.Lj. i da oštećuje njegovo vozilo.

Dolaskom na lice mjesta, policijski službenici su zatekli prijavljenu T.Lj., kojoj je kasnije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu", saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Žena je na BMW-u oštetila prednje vjetrobransko staklo, osvrtno ogledalo i krovni prozor.

"Također, utvrđeno je da je T.Lj. zadobila povredu desne podlaktične kosti te je zadržana u UKC RS na daljem medicinskom zbrinjavanju", dodaje se u saopćenju.

O ovom događaju je obaviješten dežurni okružni tužilac, koji je naložio policijskim službenicima da na licu mjesta izvrše uviđaj, a događaj kvalifikovao kao krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

"Nakon evidentiranja i kompletiranja svih činjenica, OJT Banja Luka će se dostaviti Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", navedeno je u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije