Kanton Sarajevo: Pijan i bez vozačke pokosio pješakinju pa pobjegao

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

E stvarno nema smisla šta pišete čuj starica trebate napisat djevojčica ili mlada žena.Nema veze što možda ima unuke sa 62 godine nije starica

Ja

Kada nema nikoga da blokira, slučaj se rješava u roku od 24 sata. Vidite kako su onda sposobni i učinkoviti. Sad se sjetite slučaja sarajevskih policajaca, porodice Memić i sigurno mnogih drugih koji se ne smiju rješavati!

HERA

E stvarno nema smisla šta pišete čuj starica trebate napisat djevojčica ili mlada žena.Nema veze što možda ima unuke sa 62 godine nije starica ka N.G E jesi pametan, svaka cast. Moglo se napisati npr. Autom pokosio pjesakinju, ili slicno. I Lepa Brena ima 60 godina pa bas ne lici na staricu.

N.G

E jesi ti pametan dobro si usporedba sa Brenom koja je imala plastičnih operacija.

/ Najnovije