"Pašće mrtva glava, nekog ću ubiti ako još jednom čujem motorku"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Da a oni sto njemu skacu po zivcima sa motorkom svaki dan nikom nista. Pa i to je ugrozavanje drugih.

Guest

Ja bih se uklonio coek kaze past ce mrtva glava a ja mu vjerujem!

Ks

Isto rade i ovi iz kjp. Rad ili Park. Od ranog jutra sa onim kineskim kosilicama trimerima stvaraju toliku buku preko 100 dBa da ne možeš ni u stanu zatvorenih prozora sjediti koje ne smiješ otvoriti ni na 12 tom spratu od prašine koju dižu kosilice.Nekad se sve livade u gradu kosile ručno sa puno manje radne snage i bez ugrožavanja zdravlja stanovništva. Sada će kositi svakodnevno dok god ne nestane nafte ili trava prestane rasti. Kantonalne vlasti bi morale povesti računa o ovome. Neki ugostiteljski objekti u gradu puštaju muziku tolike jačine da u neboderima niko ne može spavati do kasno u noć.

Haha

Vidi se da su ga oštećeni baš nasekirali.

Kiki

Isto rade i ovi iz kjp. Rad ili Park. Od ranog jutra sa onim kineskim kosilicama trimerima stvaraju toliku buku preko 100 dBa da ne možeš ni u stanu zatvorenih prozora sjediti koje ne smiješ otvoriti ni na 12 tom spratu od prašine koju dižu kosilice.Nekad se sve livade u gradu kosile ručno sa puno manje radne snage i bez ugrožavanja zdravlja stanovništva. Sada će kositi svakodnevno dok god ne nestane nafte ili trava prestane rasti. Kantonalne vlasti bi morale povesti računa o ovome. Neki ugostiteljski objekti u gradu puštaju muziku tolike jačine da u neboderima niko ne može spavati do kasno u noć. ka Ks a ti sokole razguli na selo pa slusaj cvrkut ptica do mile volje..i u gradu nisu livade nego parkovi ali izgleda ostala stara navika..i nek si nam jos naglasio da ti zivis u neboderu

Miki

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije