Ovo su trojica radnika koji su poginuli u BiH: 'Radi se o ljudima koji su tek zakoračili u život'

4
Radiosarajevo.ba
Ovo su trojica radnika koji su poginuli u BiH: 'Radi se o ljudima koji su tek zakoračili u život'
Radiosarajevo.ba / Tragedija trojice prijatelja iz Jajca

Kod Mrkonjić Grada sinoć se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su poginula tri radnika iz Jajca.

Brojni građani i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od nastradalih, te žele brz oporavak povrijeđenom Asimu Kokiću iz Jajca.

"Našem Senadu Poški, Elviru Čagalju i Selvedinu Crncu neka je vječni rahmet, a porodici i njihovim najbližima upućujemo iskreno saučešće i sabur.

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Teški su ovi momenti za mnoge Jajčane, jer ipak se radi o ljudima koji su tek zakoračili u život i nisu ni osjetili sve njegove čari.

Našem Asimu Kokiću koji je prebačen u Sarajevo držimo palčeve, da pobijedi do sada svoju najtežu bitku i da se vrati s nama u uobičajne životne tokove. Svako na svoj način neka uputi molitvu", navodi se u poruci objavljenoj na Facebook stranici portala Jajce Online.

Tri naša sugrađana u sinoćnjoj nesreći izgubili su svoje živote, dok se bore za jednog da ga spase u Sarajevu. Oni su...

Posted by JAJCE ONLINE on Saturday, April 8, 2023

Podsjetimo, tri osobe su poginule, a četiri povrijeđene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Crna Rijeka kod Mrkonjić Grada, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

U jezivoj nesreći, koja se dogodila u petak u 19.43 sati, učestvovalla su Mitsubishi, kojim je upravljao Miroslav Kaurin (34) iz Šipova i teretno vozilo Ford.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije