Ovo su sarajevski dileri koji su rasturali spid i marihuanu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

I onda ćemo tako jos godinama čitati o njima, i kako su od ranije poznati policiji... Ma smrtna kazna za takve!

...

...te je usljedio pretres stana Olive koji se, interesantno, nalazi u istoj ulici gdje je kontroliran s Haskovićem... Zašto je ovo interesantno?

Guest

Po mom, netreba otkrivati ko su. Bujrum, ko nekada davno u stanicu milicije i ubiti boga u njima, sve dok se ne ustanovi, da vise nikad nemogu ciniti kriminal. E takve stvari treba dati u javnost. pa da vidimo, ko ce sledeci stisnuti muda.

Anton El Chapo Oliva :D:D

Svasta ima u Bozjoj basci..

?

Kakav je to ulični izraz pali? Zašto to koristi jedan navodno obrazovan novinar? Valjda se kaže uhapšeni su, pronđeno je ili milion drugi stručnijih izraza od pali su!! Džaba vam i ti navodnici...Bože...

Jovan

U turbetu se to prodaje kao kifle svi znaju za delete I Zena dilaju vozikajy se I zarade dobro

/ Najnovije