Ovo je tekst prijeteće poruke koja je stigla na mailove škola: Poznato i odakle?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bože gluposti

Cuj domen .ru ukazuje na hakerski napad iz Rusije hahaha prvo sto veze nema sa hakerskim napadom drugo sto isto tako ne mora uopšte značiti da je iz Rusije može biti bilo ko ko je zakupio domenu na ruskom serveru.

veze s vezom

Cuj domen .ru ukazuje na hakerski napad iz Rusije hahaha prvo sto veze nema sa hakerskim napadom drugo sto isto tako ne mora uopšte značiti da je iz Rusije može biti bilo ko ko je zakupio domenu na ruskom serveru. ka Bože gluposti ma ne mora ni zakupiti, moze preko proxyja da izgleda kao da je iz rusije, novinari kao i obicno veze nemaju

Ludi Ru

Piše ru na adresi, to znači da je Putin lično poslao, ne može biti ništa drugo. Još piše da je lud, a ako gledamo vijesti svi kažu da je lud! Kažem vam, Putin lično!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Genocidasi

Eto šta vam.kažem da su iz Srbije .Jer čim je napisao decu to je srbin koji ratuje za Rusiju pola srba četnika je otišlo tamo ***.Neja paze da njihova ne budu pobijena .Jer niko više nije normalan niti nenaoruzan

Genocidasi

Pismo je dostavljeno na ekavski.A zna se ko tako laprda

/ Najnovije