Ovo je Porsche Benjamina Spahovića s kojim je udario dječaka na Drveniji

10
Radiosarajevo.ba
Ovo je Porsche Benjamina Spahovića s kojim je udario dječaka na Drveniji
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ovo je Porsche Benjamina Spahovića s kojim je udario dječaka na Drveniji

Benjaminu Spahoviću, koji je u petak navečer na Drveniji udario automobilom maloljetnog Orhana, sina Danisa Tanovića, određen je jednomjesečni pritvor.

Podsjetimo, Spahović je u subotu navečer predat u nadležnost Tužilaštvu KS, a jučer je zatražen pritvor za njega u trajanju od 30 dana. Općinski sud u Sarajevu je zahtjev Tužilaštva KS odobrio.

Pritvor je zatražen jer se radi o teškom djelu protiv sigurnosti javnog saobraćaja, zatim zbog opasnosti od bjekstva, opasnosti od uticaja na svjedoke i prikrivanje dokaza te zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

Lažna fotografija: Cunami - Rulof se nije potpisao na sarajevski tramvaj

Lažna fotografija: Cunami - Rulof se nije potpisao na sarajevski tramvaj

Podsjetimo, ovim povodom se preko društvenih mreža oglasio i sam Danis Tanović, koji je napisao:

"Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju CUM-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro I da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje", napisao je Tanović.

U galeriji pogledajte i slike vozila nakon što je Spahović udario dječaka na Drveniji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije