Ovo je muškarac koji je sinoć ubijen u Sarajevu: Policija i dalje traga za ubicama

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

FERID

Provjerite informacije, Avazu vise ne vjerujem ni kad datum stavi, Nije mu brat povrijedjen nego dva druga.

Flojd

Ne kontam zašto nije pozvao policiju, a ne brata?!

Veteran64

Prestanite graditi prihvatne centre i depotrujte tu bagru odakle su i dosli!!!

@Veteran64

Kako sad bagra? Pa nisu li nam to braća muslimani, naše se hodže slomiše da ubijede naš narod da počnemo izgledati kao oni, ponašati kao oni, usvajati njihove običaje, ženiti dvije žene, nosit pantalone kako oni nose, ćulahe na glavi, pečatno prstenje, pušiti šišu...kako su sad bagra, zar mi ne težimo da im se kulturološki prinližimo, a Evropu ko .be. Hoćemo posao u Njemačkoj i Austriji, a u isto vrijeme da se sa ovima i ovakvim plehamo (zato što tri naše familije imaju kostisti od Turaka i Arapa), do nas je, ne znamo bi li piškili ili kakili

Gost

Dobar komentar VETERANA 64.

RR.

Sramota. Da je migranti ubio čoveka u Saudijskoj Arabiji, bio bi obješen. Na Ilidži veća prava imaju migranti nego ilidžanci. Sramota.

/ Najnovije