Ovo je motociklista koji je sinoć izgubio život na cesti u BiH

0
Radiosarajevo.ba
Ovo je motociklista koji je sinoć izgubio život na cesti u BiH
Facebook / Osmrtnica Ajasa Tucakovića

Nedaleko od Mostara, u mjesnom haremu Lađanica-Glavatičevo u srijedu, 28.jula, nakon ikindije-namaza bit će klanjana dženaza tragično stradalom Ajasu Tucakoviću (38) iz Čelebića.

Nesretni mladić je, podsjetimo, stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, oko 22 sata, na magistralnom putu M-17, između Čelebića i Orahovice, na području između Konjica i Jablanice.

Kako su nam potvrdili iz policije, Tucaković je upravljao motocikl.

"U jednom trenutku je izgubio kontrolu nad upravljačem te sletio u kanal pored puta. Dolaskom ekipe Hitne pomoći motociklista povrijeđena osoba je davala znakove života, ali je preminula na putu do bolnice u Mostaru", kazali su nam iz policije.

Prema informacijama, Tucaković je prevezen bio prvo u Dom zdravlja Konjic, gdje su mu konstatirane teške tjelesne povrede opasne po život.

Ubrzo je nakon toga donesena odluka da se uputi u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, ali je na putu prema Mostaru, u kolima Hitne pomoći, izgubio bitku za život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije