Evo kako izgleda ubijeni lovac i njegov prijatelj koji je pucao tokom lova

8
Radiosarajevo.ba
Evo kako izgleda ubijeni lovac i njegov prijatelj koji je pucao tokom lova
FOTO: Avaz / Ubijeni lovac i njegov prijatelj koji je pucao

U tešanjskom mjestu Čifluk jutros se desila tragedija tokom lova, kada je, E. Ć upucao S. S. Mada smo u nekoliko navrata kontaktirali Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK), još nije poznato kako je došlo do ovog nesretnog slučaja.

Međutim, poznato je kako izgleda ubijeni lovac i njegov prijatelj koji je pucao, piše Avaz.

Iz policije su ranije kazali da se tragedija desila oko 5.15 sati. Po okončanju uviđaja bit će poznate okolnosti ove tragedije.

Inače, prije nekoliko dana iz Lovačkog društva Kiseljak Tešanj izdali su obavještenje o tome da počinje lovna sezona na području općine Tešanj u lovištu kojim gospodari ovo Lovačko društvo.

„Molimo sve izletnike, šetače, berače gljiva, bicikliste, motoriste i sve ostale koji borave u šumi nedjeljom, po mogućnosti redukuju svoje aktivnosti odnosno da budu naročito oprezni te da, zbog svoje sigurnosti, nose fluorescentne prsluke ili sličnu odjeću sa reflektujućim površinama, kako bi bili uočljivi i kako bi se izbjegle eventualne neželjene posljedice“, naveli su u obavještenju Lovačkog društva Kiseljak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije