Ovo je Andrea Kajganić, supruga ubijenog Saše Kulišića: Prijeti joj doživotna robija

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Ko je u BiH ikada dobio dozivotnu za ubistvo? U Sarajevu ih drze Mjesec dana u zatvoru i Puste sve.

Sasa

Tinejdzer 19 god

Guest

za Tuner, to je zakon rsa, kod njih ima doživotna

Nineteen

Tinejdzer 19 god ka Sasa

6r7ryrr7

Lijepe riječi su ukras!

??????

Ko su joj roditelji? Ko su njihovi roditelji? Sta su radili u kriznim vremenima? Kakvi su odnosi u porodici? Da lije bilo nasilja, incesta? Sta su radili u ratu? Sta se desilo kad joj je muz saznao za preljubu? Kakav je bio odnos zrtve ubistva i cerke? Kad ovo raspetljate, Vlasi pogledajte se u ogledalo. Naci cete odgovor zasto vi nikad niste bili za vlasti, zasto se propustili jedinstvenu sansu dominaceije kakvu vam je pruzala Jugoslavija.

Ne pijem dok Paja vozi

Tinejdzer 19 god ka Sasa Istraži malo i zna ćeš

🙊🙉🙈

Kledam grupu srbskih *****a. Većina ima psihopatske crte lica. ka 6r7ryrr7 Sigurno misliš i na Nermina Sulejmanovića on je ubijao i snimao uživo

vedranbe

Tinejdzer 19 god ka Sasa 19 = Nineteen = Tinejdzer

Pohlepa i jad

Bolesnica jadna. Igo davno sve napisao o ovim likovima.

Roki

Samo na banderu vješanje pod hitno rješiti djubrad da ne smrdi

Karrabaja

To treba eutanizirat.spodoba će živjet na račun poreskih obveznika

Suada

Ma na doživotnu i monstrumku ne ouštati taman za super vladanje. Podmukla kujetina.

Katy2410

Ima onaj specificni pogled ubice. Kako god se poze i lice mijenja oci ostaju bezizrazajne.

Viki

Tinejdzer 19 god ka Sasa Haman tinejdzer. Sa 21 je zrela osoba

Viki

za Tuner, to je zakon rsa, kod njih ima doživotna ka Guest . Ima li jos i smrtna?

Puma

Na stup srama pa onda 2 metra bez geometra

Ovaj Barney Calhoun iz Half Lifea?

Sigurno misliš i na Nermina Sulejmanovića on je ubijao i snimao uživo ka 🙊🙉🙈 Pravoslavni cionist? Ocuvana rasna slavenska cistota preko pravoslavlja? Srkac jevrejskog lesa? Sve samo hriacanstvo i ljubav Isusu suze frcaju od radosti.

🙊🙉🙈

>>Pravoslavni cionist? Ocuvana rasna slavenska cistota preko pravoslavlja? Srkac jevrejskog lesa? Sve samo hriacanstvo i ljubav Isusu suze frcaju od radosti. ka Ovaj Barney Calhoun iz Half Lifea?<<Ko to jel Nermin?

Sveti duh u Kosti

>>>>Pravoslavni cionist? Ocuvana rasna slavenska cistota preko pravoslavlja? Srkac jevrejskog lesa? Sve samo hriacanstvo i ljubav Isusu suze frcaju od radosti. ka Ovaj Barney Calhoun iz Half Lifea?<<Ko to jel Nermin? ka 🙊🙉🙈<<

/ Najnovije