Otmica automobila u BiH eskalirala u saobraćajnu nesreću

0
Radiosarajevo.ba
Otmica automobila u BiH eskalirala u saobraćajnu nesreću
Foto: Jajce Online / Saobraćajna nesreća u Jajcu

Nesreća koja se dogodila u ponedjeljak, 6. maja oko 16 sati na ulazu u grad Jajce, na Titovom- Plavom mostu šokirala je mnogobrojne građane.

Što je prvobitno izgledalo kao obična saobraćajna nesreća, ubrzo se pretvorilo u složeniji slučaj otmice koji je rezultirao sudarom vozila i mogućim ozbiljnim povredama.

Prema još nepotvrđenim informacijama, događaji su počeli kod bivše mesnice "Bajra" odnosno Perutnine Ptuj, gdje je muškarac navodno ušao u već parkirano vozilo marke "Golf" u kojem se nalazila jedna ženska osoba koja je iskočila iz vozila kada je uvidjela muškarčeve namjere.

Teška nesreća kod Graza: Povrijeđena dva Bosanca

Teška nesreća kod Graza: Povrijeđena dva Bosanca

Njegova vožnja se nastavila kroz gradski tunel, ulicom Kulina Bana i prema Titovom mostu, ali put nije prošao bez incidenata. Na putu do mosta, vozilo se sudarilo, izazivajući potencijalno opasnu situaciju koja je mogla zavšiti još fatalnije. Ograda na ovom mostu zaustavila je džip VW Tiguan koji se kretao prema tunelu u Pijavicama i samom centru grada Jajca, piše Jajce-Online.

Pripadnici Policijske uprave Jajce provode detaljnu istragu i prikupljaju informacije o ovom događaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije