Otkriveni detalji velike tragedije u kojoj su stradali otac i sin (4) u Mostaru

0
Radiosarajevo.ba
Otkriveni detalji velike tragedije u kojoj su stradali otac i sin (4) u Mostaru
Foto: Arhiv / Utapanje u rijeci Neretvi

U Mostaru je u četvrtak u popodnevnim satima dovršena obdukcija tijela A.K. (32) i njegovog sina (4) koji su tragično stradali u rijeci Neretvi.

Iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona rekli su da je uzrok smrti utapanje i da nije bilo tragova nasilja, piše 24sata.hr.

Na analizu su poslali i uzorke krvi 32-godišnjaka koja bi trebala pokazati je li bio pod utjecajem alkohola ili droga, a na vještačenje je poslan i njegov mobitel.

Iako su okolnosti tragedije i dalje nepoznate, istražitelji su do sada saznali kako je A.K. bio sklon brzoj vožnji, a terenac u kojem je nastradao je kupio par dana prije nesreće.

Jedan svjedok ga je vidio na obali Neretve, dan prije nesreće, kako "isprobava" vozilo. Istražitelji su na tom mjestu uočili tragove automobila i za sada pretpostavljaju da je izgubio kontrolu nad upravljačem i sletio u Neretvu čiji je vodostaj tijekom petka i subote bio znatno veći.

Ronioci koji su izvukli tijelo muškarca uočili su da je prednje vjetrobransko staklo razbijeno te da je krov udubljen, što je vjerojatno posljedica prevrtanja automobila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije