Otkrivamo kako su pale ubice u Sarajevu: Jedan se vratio na mjesto zločina

1
A. Ka.
Otkrivamo kako su pale ubice u Sarajevu: Jedan se vratio na mjesto zločina
FOTO: Radiosarajevo.ba / Podmetnuli požar u namjeri da prikriju tragove

Muškarci koji se sumnjiče da su ubili muškarca u napuštenoj kući u ulici Odobašina, u centru Sarajeva, su Ahmed Ramić i Fahrudin Bajramović, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Radi se o osobama sklonim konzumiranju droge, uključujući i nastradalog, čiji identitet još uvijek nije zvanično potvrđen.

Izvor blizak istrazi, otkrio nam je da je sve počelo prekjučer u napuštenoj kući te da je muškarac ubijen oštrim predmetom, najvjerovatnije nožem. Više detalja ovog svirepog ubistva znat će se nakon obdukcije.

Teška nesreća kod Makarske: Autobus sletio 60 metara u provaliju

Teška nesreća kod Makarske: Autobus sletio 60 metara u provaliju

Skovali plan

Nakon ubistva, Ramić i Bajramović su pobjegli, ali su se jučer vratili na mjesto zločina, kako bi se uvjerili da li je muškarac mrtav!

Tada su skovali plan, u cilju da prikriju tragove ubistva, da tijelo i objekt zapale, što su i učinili.

Tijelo je pronađeno nakon što su vatrogasci ugasili požar.

Korisnici droga

Isti izvor nam je otkrio da je Bajramović danas, dok su policajci osiguravali mjesto zločina, prolazio pored objekta te je zaustavljen i legitimisan. Bajramović se ubrzo slomio te je ispričao detalje zločina, kaže naš izvor.

Istražitelji su odmah ustupili informacije policajcima koji su Ramića pronašli i uhapsili na području općine Novo Sarajevo.

Kako saznajemo, Ramić, Bajramović i nastradali bili su poznati kao korisnici droge i često su se drogirali u ruševnoj kući, u kojoj je zločin i počinjen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije