Otac priznao da je ubio sina od 5 mjeseci jer je plakao

Radiosarajevo.ba
Otac priznao da je ubio sina od 5 mjeseci jer je plakao
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Zoran Milošević (28) tokom ispitivanja u Okružnom tužilaštvu u Bijeljini i policiji priznao je da je ubio svog petomjesečnog sina, jer ga je iritaralo to što je plakao, prenosi Srpskainfo. 

Otac uhapšen zbog sumnje da je ubio bebu

Njemu je danas određen i jednomjesečni pritvor. 

"Milošević će ovih dana biti upućen na psihijatrijsku kliniku na Sokocu kako bi se utvrdilo da li je u trenutku ubistva bebe bio uračunljiv", pojasnio je sagovornik Srpskainfo. 

Za Miloševića je već ranije utvrđeno da ima psihičkih zdravstvenih oboljenja.

Podsjećamo, Milošević je jučer uhapšen zbog sumnje da je 24. marta nanio teške povrede svojoj bebi, a koja je od zadobijenih povreda preminula 3. aprila u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Dvadesetosmogodišnji Z. M. iz Bratunca uhapšen je jučer zbog sumnje da je ubio bebu, potvrdio je za Radiosarajevo.ba glasnogovornik Policijske uprave Zvornik Milan Bobar.

Kako je naveo Bobar, policijski službenici PU Zvornik su u saradnji sa policijskim službenicima PU Istočno Sarajevo uhapsili jučer Z. M. (1991) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teško ubistvo“.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije