Osman Mehmedagić, direktor OSA-e, ostaje u pritvoru

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Razbijanje BIH

Jest mu se neko natovario na leđa.Zar MUP kantona može privesti direktora OSE ???

Sve lopove i kriminalce iz SDA

pod hitno procesuirati i dokazati visegodisnje otimanje narodnog novca. Kraj je

Genocidne diplome

Genocidna SDA, Genocidna Sebija, Genocidni Fadil, Genocidni respiratori, Genocidna obilaznica oko Zenice, Genocidni Peljeski most, Genocidni izborni zakon, Genocidni NiP, NS. Genocidni Halid Genjacid. Pa dokle vise SDA moze trositi ovu “drzavu”

Ja sam SDA bot

mescini i da je ovo genocidni projekat urusavanja bosnjackih intelektualaca?

Koel

Uvezani napad konjakovica iz rogatice scepana crnogorca dodika i covica napad na bosnjake od fasista i pete kolone bosnjaci se moraju oduprijeti svim sredstvima nema druge osa je jedina drzavna agencija koju ne kontrolise osovina dodik vovic sa petom kolonom upamet bosnje to vam je zadnja crta odbrane drusve sto se ima inace slijedi raspad i opsti haos

/ Najnovije