Oprez, vozači: Saobraćajna nesreća u Sarajevu, automobilom uništio stub rasvjete

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

***

Jas23

Snimio ga kod americke ambasade, isao sigurno preko 120-130 km/h! Iz krajnje lijeve u krajnji desnu kako bi prosao na crveno kog mupa! Ludjak! Sve samnisao pjeske i zatdknem.ovo sa slika. Bas me cudi! Garant alkojo+droga+extra brzina!

A drvo

Nastradalo je drvo i treba insistirati da osiguranje podmiri stetu nabavke i sadnje novog drveta iste starosti. Halo novinari povrsni ste. Pardon niste novinari. Kako nema niko da sankcionise ove hajvane koji nas ugrozavaju.

racionalan

Nikad ovi bogalji ne poginu nego neko drugi nevin.

Dalijen

Da nije u banderu ubio bi dijete i sad bi pricali o jos jednom mrtvom sugrađaninu. Dokle vise,oduzimanje im auta,tražite porijeklo novca ne mozemo živjeti vise ovoliki kriminal

Fishek10

sigurno neka fina raja...

Hajvan

Nije prijavljeno a na slici stoje mupci. Mozda je ovo ona reklama ..Ne brže od života .. ? Sa odpada dovukli auto i staru banderu.

Meho Stari Grad

I te bandere... Em ih postave na sred puta... Em ti jos izlete... Treba ukloniti sve bandere. Bandere su krive!

***

***

Nadimak

A svi koji poznaju Alena znaju kakav je za volanom...a jos tajin sin...jos on medo brundo i to sve dovede do divljanja i ovakvih posljedica....

mahmutovac1

zar nije neki dan na istom mjestu proletio jos neki lik? mozda je ulica losa na tom dijelu, ko zna

Karamba

***

Jole

Jos bi ga trebali zaliti!!! I ne oduzimati vozila od ovih zlikovaca jer vecinom to nisu vozila registrovana na njih!!!treba debile u zatvor pa neka tamo odradjuju te kazne sto imaju!!!

/ Najnovije