Opet gorio automobil u Sarajevu: Policija na terenu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!!!

Pun grad kriminalaca i narkomana!!! Policije NIGDJE!!! Samo dodju na lice mjesta da konstatuju dogadjaj i napisu zapisnik! Hapsite vise kriminalce, narkomane, narkodilere i ulicne bande da slobodno i bezbjedno zivimo!

JA1

Od kad se ove paljevine desavaju da oni jos nisu u stanju uhvatiti pocinioce. Al vidimo da kradja auta u SA je prestala od kada su stradala dvojica policajaca. Pogledajte film Lopovi po zakonu i uporedite stanje sve ce vam biti jasno ko je glavna mafija.

JA1

@majk, ti si malo zalutao, policija ima sva zakonska ovlastenja. Tebe kao gradjanina i ne treba da je strah policajca. Ne moze se dati ovlast jednom policajcu da vrsi teror i sije strah samo zato sto je On odlucio koga treba kazniti i kako. Za te stvari postoji sud. Policajac je samo sluzbenik. procitaj sta sam napisao u komentaru iznad, pa zar mislis da treba jednom policajcu odnosno mafijasu dati vlast u ruke? Pa oni su najveci mafijasi ako nisi znao. Zasto se ne kradu auta po Sarajevu sada?

JA1

Toplo preporucujem pogledati film Lopovi po zakonu, ruska mafija ,tranzicijske zemlje su sve u istom problemu. Taj dokumentarni film ima na youtube pogledati sa prijevodom. Emitovao ga je i HRT.

Doria

Ono sto meni upada u oci jeste to da nema policajaca pozornika. Svako naselje treba da ima (bar jedan) par policajaca koji bi nocu patrolirali. To je normalno u normalnim zemljama. Ili da stanari organiziraju gradjanske patrole i cuvaju svoju djecu kad kasno dolaze kuci, osobe koje se vracaju iz trece smjene, itd. I da cuvaju svoje aute, da otjeraju narkomane, itd. Sve sto treba, i mora, da radi policija.

/ Najnovije