Opasni kriminalac likvidiran u Velikoj Kladuši: Ležao u zatvoru zbog ubistva, dobio slobodan vikend

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Zakona i ***. Opasni kriminalac pusten za vikend kuci. Pu pas *****. A i portala i vijesti. Cuj tragedija. Nije ovo nikakva tragedija. Ovo je usluga covjecanstvu

Guest

Usluga, sigurno

Alfons Ratnemok Kamidan

Sve do jednog treba ovako

Vikend

Ja države i govana, jedan od najboljih primjera koliko smo bolesno društvo, ubiješ čovjeka, hladno ga likvidiraš, dobiješ par godinica hotel džabaluka, uz to imaš i izlaske vikendom. TITO USTANI IZ GROBA!!!

Fuj

***

Sasa

Ubicu na vikend. Ja kao radnik nemam vikend. ************.

Ask

Ubice puštaju preko vikenda , onda ovom dajte zlatni ljiljan.

Kola

Tako to rade Krajisnici kad nece sistem

Htjeli ste zapad, dobili ste divlji

Vazno je da je doticni bio od ranije poznat policiji, a ima i slobodan vikend a radnici u trznim centrima nemaju. Ovo ce biti sve cesca pojava, jer ste uveli americke zakone po kojima ubica ima veca prava od zrtve.

/ Najnovije