Oliver Knezović oslobođen optužbi za ubistvo Vedrana Puljića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Kakva je logika da se u Splitu sudi za ovo djelo???

King

Kakva je logika da se u Splitu sudi za ovo djelo??? ka gost Kakva je logika da se fikretu abdicu sudi u vinkovcima?

071

Niko na svijetu toliko ne milki ljudski ološ kao pravosuđe na Balkanu. Teror nad običnim ljudima, a mali korumpirani miševi pred siledžijama i ubicama.

Mostar

Mali je ubijen. Je li ga ubio ovaj ne znam, sud kaze da nije. Ono sto je cinjenica je da su huligani dosli da razvale mali gradic i jednom pd njih je netko presudio. Nakon toga vise nikada nisu izbili neredi u Širokom Brijegu. Mozda bi se ovaj pristup trebao primjeniti i u ostalim sredinama.

F 117a nisko pada

Ccc na pomolu sukob "cvijeća" i Cvićara

knezoviću, krstaški viteže

hrabro si branio i obranio svoj narod od primitivne, zle horde inspirirane turskim genocidnim terorom u bosni! svaka ti čast viteže!

sadakaistan kalifat

se usprdio... fuuuuuuuuuuuuj!

problem sa bosnom je

turska genocidna, prim itivna, civilizacijska ostavština koja je iza sebe ostavila samo bijedu, neobrazovanost, divljaštvo, teror, zlu kulturu laži kao najviše postignuće i cilj onih koji su za genocidnim turcima pošli. u bosni!

problem sa bosnom je

turska genocidna, primitivna, anticivilizacijska ostavština koja je iza sebe ostavila samo bijedu, neobrazovanost, divljaštvo, teror, zlu kulturu laži kao najviše postignuće i cilj onih koji su za genocidnim turcima pošli.

Hercegovina

Imate li moderaciju, ovdje na komentarima se izivljavaju hdz bootovi. Sire mrznju i spinuju. Brane ovog ubicu.

9

Problem s Bosnom je jedino što je Hercegovina dio Bosne i što Tito nije do kraja završio šta je počeo, ali nema veze, mi ćemo, polako, još malo .....

Vedranov rodjak

Ako se kada pojavi u Bosni odmah mu presuditi na licu mjesta!

bla bla

Ovo je poruka svim huliganima koji prave nerede kad odu u goste da ce proci kako zasluze..

za problem sa bosnom je

>>turska genocidna, primitivna, anticivilizacijska ostavština koja je iza sebe ostavila samo bijedu, neobrazovanost, divljaštvo, teror, zlu kulturu laži kao najviše postignuće i cilj onih koji su za genocidnim turcima pošli. ka problem sa bosnom je<< Kao prvo problem sa Bosnom je da smo primili pucanstvo tipa kao sto si ti i domaci izdajnicu u nasu kucu. Drugo, Turci su cistiji i pametniji nego Srbi. Islo se i sad se ide u Carigrad / Istanbul po znanje i obrazovanje . Zato prekontrolisi svoj DNA jer tvoji potomci su dosli kao sluge Osamnlija na ovo podrucje, zato trazi pretke od Turske pa do Srednje Azije. Sve govoris odnosi se na tebe i tvoju sortu.

/ Najnovije