Ograda na Otoci potpuno uništena, u policiji ništa ne znaju

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pih

cuj ne znaju ništa?! Pa za šta im služi 5 kamera na ovoj raskrsnici?!

RajvoSa

Bolje i ograda nego ljudi! Ali fkt ne možeš da vjeruješ da nije mogla izdržati duže.

886677

Znaći policija radi samo po prijavama ??? U koliko primjeraka treba podnijeti prijavu ?

Đurica

cuj ne znaju ništa?! Pa za šta im služi 5 kamera na ovoj raskrsnici?! ka pih ZA UZIMANJE PARA.

Đurica

Podnijeti prijavu u 5 primjeraka sa svim svojim podacima da te mogu kasnije maltretirati pitanjima koje, kada je, otkud znaš i sl.

Brko

Sta je reci,niko im se nije sam prijavio? Mora da je bilo u gluvo doba iza 1 do jutra kad vrijedni organi malo odmaraju oci. Ja prosto ne mogu da vjerujem pogotovo da se to desilo najvrijednijem odjelu Mup KS , saobracajnoj policiji. Bato moj parkiraj na 2 minute na mjestu gdje je zabranjeno zadrzavanje i nagazi liniju , makar i zamisljenu, kazna te ceka sto posto. Treba nam jos 25 000 policajaca u kantonu minimum. :)

Erko

Kako ne znaju, sinoc njihovo auto bilo pored auta koje je udarilo u ogradu.

FENIX

Cuj ne znaju, audi sinoc udario 2 sata uvidzaj trajao!

/ Najnovije