Oglasio se sarajevski MUP o sinoćnjem udesu u kojem su povrijeđene četiri osobe

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se sarajevski MUP o sinoćnjem udesu u kojem su povrijeđene četiri osobe
Foto: Čitatelj / Nesreća kod Tarčina

Teška saobraćajna nesreća desila se jučer oko 18.30 na magistralnom putu M-17, u mjestu Osenik kod Tarčina.

U udesu su, kako smo već pisali, povrijeđene četiri osobe, a više detalja o nesreći danas su poslali i iz Ministarsttva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

"Dana 24. januara 2021. godine u 18.30 sati u ulici Deovići, općina Hadžići, dogodila se saobraćajna nezgoda.

Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila marke VW transporter, kojim je upravljao vozač M.A., rođen 1995. godine u Mostaru, nastanjen u Konjicu i putničkog motornog vozila marke Škoda Fabia, kojim je upravljala vozačica M.H., rođena 1973.godine u Foči, nastanjena u Hadžićima."

Iz MUP-a otkrivaju da je u udesu teške tjelesne povrede zadobio je putnik iz vozila VW Transporter, J.M., rođen 1974.godine u Čitluku, nastanjen u Mostaru, dok su lakše tjelesne povrede zadobili vozač M.A. i M.H., kao i putnik iz vozila Škoda Fabia, S.H., rođen 1971. godine u Hadžićima, gdje je i nastanjen.

Povrijeđenim je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, nakon čega su otpušteni na kućno liječenje.

O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije