Oglasila se SIPA o akciji u vezi lažnih diploma: Uhapšeno šest osoba, pretresi u pet gradova

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jah

Da li je dotični bio bivši član komunističke partije?

visocica 1662

Ovag Hajriza nema gdje ga nema unistio je Skenderiju dok je bio direktor opljackao je milione maraka na poslove koji nikada nisu uradjeni.

SKom

Da li je dotični bio bivši član komunističke partije? ka Jah jeste dok je postojala.

Koja su sad stranka

Slobodno napisite koja su sad stranka,nemora sda stranka biti kriva sto bivsi clanovi konakovic,campara,zvizdic,kukic i ostali rade na unistenju Bih i jacaju dodika i covica

nasvasta

To su neprijatelji BiH u mirnodopskim uvjetima i svaka stranka koja ima u svojim redovima ili ih uhljebljuje je saućesnik neprijateljima BiH te stranke proglasiti neprijateljskim i opasnim po BiH.

/ Najnovije