Određen jednomjesečni pritvor Admiru Arnautoviću Šmrku

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

aly

kad ce i ovog iz mostara sa bijelim smeće bijelim karavanom iza resetaka. on je mozak operacija ovdasnjih kriminalaca. ovdje nema skaj aplikacija. ili mora voziti kakav mercedes da bi netko skrenuo pozornost na njega?

Nadimak

***

Sara 3

Imate li još koju sliku Šmrka?. Moj mali skuplja njegove slike jer mu je idol. Danas ste objavili samo 3. Vjerujem i drugim tinejđerima.

Micky

Od prvobitne informacije da je "brutalno pretukao sina arapskog šeika inače šefa obavještajne službe i ministra sigurnosti došli smo do toga da se "sumnja da je učestvovao u tuči"?! Na kraju će biti da je priveden u svojstvu svjedoka?! Konaković je već nekoliko dana u stalnom kontaktu sa šeikom i moli ga da ne šalje svoje profesionalne ubojice da od Šmrka naprave Adana kebab. Likvidacija Šmrka ozbiljno bi poremetila narko tržište u Bosni i opasno smanjila prihode crnih fonodova, Naroda i Pravde. Ministar jos jednom pokazuje koliko se bori za svoj kartel a novinari nemaju damu da o tome izvještavaju. Bosna je postala europska Kolumbija a Sarajevo Medelin.

matej

hmmm, sto nije u vojkovice kao 2022. nego u zenicu? a da, tu je rusrnir kojeg je u medjuvremenu boobooo roomoooo postavio, Nip je samo jednom od mene dobio glas i nikad vise

Derim

Pa ima li iko u toj posranoj drzavi , da rijesi to smetlje.

FUJ

Dozvolili ste mu da privatizuje čitavu ulicu Čobaniju.

Ovako su neki dan i Faću pretvorili u idola

Slika 3 sa 3 metra, pa onda nova iz drugog ugla.

Bbbb

Stvarno se ovaj portal bruka, vama top vjest hapsenje jednog za drustvo nevaznog kriminalca.

666

***

/ Najnovije