Objavljena imena svih 10 huligana koji su učestvovali u incidentu na Ilidži

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NRW

A moje ime je X.Y

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Zong

Lijepe riječi su ukras

M.K.

Haha ovo je moje ime!

R BiH

Po cemu su oni huligani a ona bagra od neki dan u Lukavici su eto ko biva gradjani prvog reda ?!?? Citava Srbija i srpski svet su huligani sve dok se ne okane nase BiH TACKA !!!

Ask

Protjerati junacine na djedovini da se k..., Al moli morgen

Habuhabuhabu

Budale. Jedni uništavaju Bosnu izvana, a ovi iznutra.

Kiki

Sve dok ova gamad ne odlezi barem godinu u zatvoru, nista od ove.price. Sankcija za divljaka, dok ne nauci...

@R BIH

Po cemu su oni huligani a ona bagra od neki dan u Lukavici su eto ko biva gradjani prvog reda ?!?? Citava Srbija i srpski svet su huligani sve dok se ne okane nase BiH TACKA !!! ka R BiH Pa vjerovatno zato što su napali roditelje i djecu

Nisu

Objavljena imena već inicijali

Bosanac

Pa vjerovatno zato što su napali roditelje i djecu ka @R BIH napali zivotinje srbe sto provociraju vrijedjaju laju nisu ljude napali

Čmaraš Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

BAD

***** vam lažljivu, čuj imena...!?!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Budala bosanac

***

Samo hrabro momci svi Bošnjaci su uz vas

>>Sve dok ova gamad ne odlezi barem godinu u zatvoru, nista od ove.price. LIjepe riječi su ukras

Samo hrabro momci svi Bošnjaci su uz vas

LIjepe riječi su ukras

Pa

***

JUGOSLAVIJA

***

Srbijanka55

Očigledno niko ne čita gore navedenu "NAPOMENA"!!! Toliko mržnje i zadojenosti da vam ni čukun, čukun unučad neće znati bolje od vas i opet ratovati, užas! Hvala Bogu i svim svecima i Alahu takodje što sam se izbavila iz te mržnje i zlih i otrovnih ljudi iz svih bivših YU republika!! Svaka čast, imate svi svoje sada a niste makli od mržnje i zla ni pedalj, gde će vam duše, deca, mladost, jad i beda, srećno vam svima u mržnji i zlu!!!

***

***

Namidak

Bio sam dole i srbi su provocirali

/ Najnovije