Objavljen snimak iz BiH: Obračun šakama zbog preticanja kolone

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jer ja sam Balkan boy i smrdim na znoj...

...ili : "Ja, mene neko kada hoce iznerviiratii, ja se uopste ne dam isprovociiiraati, nego zauzmem polozaj u karate stavu i bez upozorenja: SAKOM U GLAVU!

Haha

Za ovo se možete zahvaliti Sejdi, Džaferu, Bakiru i GraDžanskoj oporbi. Vesela ekipa iz političkog Sarajeva iz nekog razloga ne želi uložiti ni cent u izgradnju graničnih prijelaza koje muslimani kontroliraju i onda gledamo ovakve mučne scene gdje se suniti mlate između sebe dok se vraćaju u Sloveniju i zemlje islamskoga Zapada.

Boom

I kad naleti na pogrešnu osobu onda joooj on me izlemo hoću da ga tužim iako sam ga napom nema pravo da me izlomi

Celo

Za ovo se možete zahvaliti Sejdi, Džaferu, Bakiru i GraDžanskoj oporbi. Vesela ekipa iz političkog Sarajeva iz nekog razloga ne želi uložiti ni cent u izgradnju graničnih prijelaza koje muslimani kontroliraju i onda gledamo ovakve mučne scene gdje se suniti mlate između sebe dok se vraćaju u Sloveniju i zemlje islamskoga Zapada. ka Haha Pametnije je presutjeti nego izvaljivati takve gluposti

Tuner

Svaka mu cast. Svaki idiot misli da za njega ne vaze propisi kao za druge. Bravo za covjeka

/ Najnovije