Novi snimak s Vilsonovog kruži društvenim mrežama: Dosad uhapšeno devet osoba

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tenisač

ozbiljni naučnici kažu da su dvije najveće nesreće koje su u XX st. zadesile čovječanstvo -- film i fudbal

Ako je od ovog krenulo policija je kriva

Ako su sukobi krenuli od ovog trenutka kako snimak pokazuje onda je naša bajna policija kriva za današnja događanja. Onaj ko je vodio ovu policiju danas treba da se zapita je li poziv koji je odabrao promašio. Najbolje da se uhvati kancelarije, ali ako ovako bude radio onda će opet zabrljati. Ako je od ovog trenutka sve krenulo policija je kriva jer je namjerno isprovocirala sukob.

***

***

Ask

Koji su god nek su dobili, ali odkud pitari sa grbavice nije mi jasno

mah

Donijeti zakon obaveznog fizickog rada u zatvoru. Sramota je da penzioneri gladuju i smrzavaju se i danima u redovima cekaju kod doktota, a zatvorski kapaciteti popunjenji kriminalcima koji imaju 3 obroka, bildaju i uzivaju u toplom, i preko reda idu doktoru. Kazu nema se vise gdje u zatvor trpati. Kontejnerska naselja na otvoreno, tucanje kamena, probijanje ceste, pruge, sijanje sume, ciscenje oko puteva...sve hapsi i na teski rad slati da zasluzi obroke.

***

***

Dudek Krivousti Njofra

Šta ima policija sa ovim banditima,viteški je to,prijava EKIPA iz obje grupe,bez oružja, samo goloruki pa bujrum..onog ko se tuče sa oružjem on djikan..

/ Najnovije