Novi detalji napada u Sarajevu: Policija pronašla napadača

Radiosarajevo.ba
Novi detalji napada u Sarajevu: Policija pronašla napadača
Foto: Radiosarajevo.ba / Napad u Sarajevu: Nepoznati muškarci pretukli mladića

Brzom intervencijom naših snaga, napadač koji je fizički napao drugo lice na Vilsonovom šetalištu, je pronađen. Naši pripadnici su napravili zapisnik. Riječ je o osobi inicijala A. B., rođenoj 1989. godine.

Napad u Sarajevu: Nepoznati muškarci pretukli mladića, policija krenula u potragu

U Sarajeva, u blizini Elektroprivrede, u srijedu navečer, dvojica još uvijek neidentifikovanih momaka pretukli su jednog građanina Sarajeva, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Incident se dogodio na Vilsonovom šetalištu, oko 19.30 sati, kada su prema izjava svjedoka dvojica mladića pretukli jednog momka koji je šetao ovim dijelom Sarajeva.

To je za Radiosarajevo.ba kazao Mirza Hadžiabdić, iz odjela za Odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

On je za naš portal dodao da pretučeni momak ne želi podnijeti krivičnu prijavu protiv napadača.

"Mi smo u roku 15 minuta pronašli napadača, s tim da je oštećeni odbio da podnese krivičnu prijavu", dodao je Hadžiabdić za naš portal. 

Kako nezvanično saznajemo, vinovnici incidenta se međusobno poznaju, pa je iz toga razloga momak koji je pretučen odbio da podnese krivičnu prijavu protiv napadača. 

Podsjetimo, incident se dogodio na Vilsonovom šetalištu, oko 19.30 sati, kada su prema izjava svjedoka dvojica mladića pretukli jednog momka koji je šetao ovim dijelom Sarajeva. 

"Prema informacijama koje smo dobili, bio je samo jedan napadača, ali ćemo i te navode provjeriti", dodao je Hadžiabdić za Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije