Novi detalji: Kako je pijana konobarica povrijedila vlasnika kafića u Banjoj Luci

2
Radiosarajevo.ba
Novi detalji: Kako je pijana konobarica povrijedila vlasnika kafića u Banjoj Luci
Foto: Unsplash / Ilustracija

Konobarica Neda M. (26) iz Karanovca uhapšena je nakon što je pijana sa leđa gurnula vlasnika kafića „Family“, a koji je pao i glavom udario u ivičnjak trotoara, te izgubio svijest.

Sve se dešavalo u noći između nedjelje i ponedjeljka u pomenutom ugostiteljskom objektu, a koji se nalazi u Ulici Momčića Popovića u Banjoj Luci.

"Policiji je juče oko 2.15 časova prijavljeno da je ispred kafića „Family“ došlo do tuče. Izlaskom na lice mjesta policajci su zatekli Stanka Đ. (24), vlasnika pomenutog kafića, kako leži na putu u besvjesnom stanju. U tom trenutku u kafiću je bilo više osoba",  kaže izvor Srpskainfo.

Američki ambasador Murphy: Vlada FBiH treba donijeti zakon o Južnoj interkonekciji

Američki ambasador Murphy: Vlada FBiH treba donijeti zakon o Južnoj interkonekciji

Na lice mjesta ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je povrijeđenog mladića odvezla u UKC Republike Srpske radi ukazivanja dalje ljekarske pomoći.

"Tokom razgovora sa svjedocima policija je utvrdila da je Stanko Đ. stajao na stepenicima ispred objekta i da mu je sa leđa prišla Neda M. i gurnula ga. On je tom prilikom pao na ivičnjak, zadobio povrede glavu i ostao bez svjesti", kaže sagovornik Srpskainfo.

Policija je zatim utvrdila da je u lokalu polupano više čaša, flaša i pepeljara.

Nakon obavljenog uviđaja konobarica Neda M. je uhapšena i odvedena u službene prostorije.

Tokom kontrole utvrđeno je da je imala skoro dva promila alkohola u krvi, te je uhapšena, a policija je obezbijedila mjesto gdje je došlo do sukoba – kaže pomenuti sagovornik.

Zbog toga što je kafić radio iza ponoći, obaviještena je i Komunalna policija.

Portaprol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da je o svemu obaviješten dežurni tužilac koji se izjasnio da se ovde radi o krivičnim djelima oštećenje tuđe stvari i teške tjelesne povrede.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije