! / Konobarica pokazala gnjusnu poruku koju joj je gost ostavio uz bakšiš od oko 1.650 KM

03. 09. 2021. u 15:01:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Jedna konobarica podijelila je na Redditu fotografiju jezive poruke koju joj je mušterija ostavila uz bakšiš od 1.000 dolara (oko 1.650 KM).

Kako je objasnila, kupcu je uručila račun u iznosu od 129 dolara (oko 200 KM) te se veoma iznenadila kada je vidjela da je čovjek ostavio mnogo veću svotu novca za sobom.

Ipak, kada je bolje pogledala račun, imala je šta vidjeti. Na njemu je bila ispisana veoma uznemirujuća i neprikladna poruka.

"Prekrasne bradavice, princezo, nazovi me", napisao je uz svoj telefonski broj te se potpisao kao "gospodar."

Konobarica pokazala gnjusnu poruku koju joj je gost ostavio uz bakšiš  - undefined

Foto: Reddit: Konobarica pokazala gnjusnu poruku koju joj je gost ostavio uz bakšiš

Brojni komentatori na Redditu nisu skrivali nevjericu potezom mušterije.

"Jadna djevojka", napisao je jedan korisnik.

"Osjećala bih se tako prljavo kad bih primila ovu poruku", dodala je komentatorica.

U međuvremenu su drugi sugerirali da je takozvani bakšiš samo trik te da kupcu bilo koja firma za kreditne kartice koje je upotrijebio za plaćanje neće dopustiti da ostavi bakšiš veći od računa.

"Vjerovatno je to već radio u prošlosti znajući da će sistem kreditnih kartica odbiti iznos jer je veći od računa, a ne mogu staviti niži iznos jer moraju staviti ono što je na računu", komentirala je jedna osoba.

"Dakle, tretirao je konobaricu kao smeće i izvukao se iz onoga što je trebalo biti barem bakšiš od 20 dolara", dodala je druga.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (4)