Novi detalji incidenta u Sarajevu

3
Radiosarajevo.ba
Novi detalji incidenta u Sarajevu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Novi detalji incidenta u Sarajevu

Svađi koja se danas u popodnevnim satima desila u centru Sarajeva prethodila je tučnjava dvojice motociklista, saznaje Radiosarajevo.ba.

U incidentu koji se desio na pješačkom prijelazu kod Centralne banke povrijeđen je jedan od učesnika sukoba, što nisu mogli potvrditi u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

Podsjetimo, do incidenta je došlo kada su dva lica imala manji sukob. Nezvanično, nije bila rasprava oko prvenstva prolaza u saobraćaju, nego je mladić udario djevojku koja je upravljala motorom, a drugi mladić je stao sa motorom kako bi pomogao djevojci.

Zbog incidenta su se stvorile velike gužve te su se napravile duge kolone automobila od Vječne vatre, zbog čega je otežano saobraćanje.

U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više informacija.

"Pripadnik MUP-a KS je na mjestu incidenta i on preusmjerava saobraćaj. Motocikl je i dalje na kolovozu", kazala je novinarka portala Radiosarajevo.ba.

Pogledajte:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije