Novi detalji akcije: Ovo su imena uhapšenih koji se dovode u vezu s terorističkim napadom

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

Mario

***

Otrčao ti mozak od tebe

***

Ha ha ha

***

Kaj LAJEŠ

ka Otrčao ti mozak od tebe

Error

☺ vrlo ste se potrudili nema sta Narod treba da dobro otvori oci i usi kad vise ne gleda (jer mu nemate sta dati da vidi)vec samo slusa sta prenosite rekla kazala na sta spade novinarstvo i 'demokratski' medij

Bosanac

***

Kršteni kum Paja

***

87649167

SVE JE TO MASLO ALIJINO I BAKIROVO.SAD SE VIDI KUDA JE TRBALA B I H IĆI.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Potvrdjuje se pravilo

***

alan ford

Gdje je IZ da se ogradi od ovog napada na BiH.

Ne pijem dok Paja vozi

Hakija Kanurić je profesor na Islamsko-pedagoškom fakultetu Univerziteta u Bihaću. Uhapšeni su bili dio Škole Kur'ana Bosanska Krupa, a neki od njih su bili predavači. - - - Sada je najvažnije istražiti motive i pozadinu svega ovoga i pravilno dati ocjenu trenutne situacije", kaže reis Kavazović u izjavi za Radiosarajevo.

Dvojka

Kavazovicu , treba li se ograditi od ovog terora ?

Stećak naš nasušni

aaaa vidi him imena, sve sama bogummilska...

Habuhabuhabu

Djeca i žene odmah da se udalje od šejtana jer teško će do dženetskih vrata.

Novinari nasjeli na podvalu

Prvo ste istrcali po S-H projektu jednog “analiticara” da je teroristicki napad, a sad se trude dokazati da iza stoji neka vehabijska organizacija. Zamislite, u istrazi nasli Kuran pisan arapskim jezikom. Pa nasli bi ga kod svakog muslimana. Treba zaustaviti ovu opaku propagandu protiv BiH!

Kum

Kavazovicu , treba li se ograditi od ovog terora ? ka Dvojka . Mislis da je terorizam? Nema valjanih dokaza.

hamo komsija

ne znam ko moze braniti ovakve postupke, vi ljudi niste svjesni opasnosti. terorizam nema milosti ni prema vjeri ni prema naciji, to je ideologija. imate primjere sirom svijeta, takvi ubijaju i ljude koji pripadaju cak istoj religiji. istraga ce pokazati sta je tacno bilo oko ovog djeteta i ko je sve utjecao na njega. nadajmo se da necemo kod nas gledati slicne situacije kao npr. u turskoj.

Bosanac

Ove bradate il zatvarat il protjerat iz Bosne

Imam samo jedno pitanje ?

Ko ih finansira? SLIJEDI NOVAC - sve će vam biti jasno. Nema ovo veze sa ideologijom, Islamom ili nečem drugom. Plaćeni teroristi a svi uglavnom izgledaju isto - krezubi, sa bradama, dugom nepočešljanom kosom i plitkim čelom.

👍👍 Ćutanje je znak odobravanja

Gdje je IZ da se ogradi od ovog napada na BiH. ka alan ford Sada bi Reis trebao da se oglasi i da kaže da terorizam nije islamska ideologija i da je Islam mirna religija. Čekamo saopćenje IZ BiH.

Mario

***

/ Najnovije