Nezvanično: Adem Šuman imao neplaćene kazne u iznosu od skoro 15.000 KM?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mimi

Pa j...... sta radi ta policija, pa svi nek daju ostavke... Odoše nam svi dobri ljudi!!!

Istina

***

Modi

Ohladiti kera, jedina smislena opcija i za primjer drugom slicnom okotu nakota u ovom gradu!

Gulliverus

Može li nema neko objasniti kako je moguće da neko ima neplaćenih kazni 15000 KM? Čitam danas sinoć isto tako zaustavili neku ruku negdje na Ilidži, oduzeli joj vozilo, njoj 25 godina i ima isto 15000 neplaćenih kazni. E pa hajde policijo i sudstvo, kako je moguće, a ovamo građanima prisjetite kaznama i sankcijama?? .izduni jedni smijete li dići kazne za mobitele u rukama vozača na par stotina KM, ovo više nije normalno šta rade, pa mlađahna ovna sa P znakom nema šta ne rade na cesti, ne poštuju nikakve saobraćajne propise,***!!!!

Jole

Pa sta da im radi policija kad im sud gleda kroz prste...oni kad ih uhvate oduzmu im vozilo i dokumente ovi opet sutradan kupe novo vozilo i furaj...sve dok se te kazne ne budu otplacivale ili zatvorom ili drustveno korisnim radom bice nam ovako i mozda jos gore...

Ne pijem dok Paja vozi

*** Ali mu ocapariti malu glavu a njega na dugogodišnju robiju

Tuner

Policijo *** vas sve na neku stvar. Vi ste krivi za ovo. Umjesto svaku kost da ste mu polomioi. Ali hoce neko

Micky

Ja da sam otac ubijenog Farisa ovog bi umisljenog retardiranog probisvijeta zubima zaklao. Golim rukama bi mu iscupao grkljan a onda bi mu sjekirom probio grudni koš, izvadio srce i pojeo! Ne postoje rijeci kojima se moze opisati kakvu bi mu patnju priredio! I usr'o i upiš'o bi se od bolova! Molio bi me da ga ubijem!

lol

Pa sta da im radi policija kad im sud gleda kroz prste...oni kad ih uhvate oduzmu im vozilo i dokumente ovi opet sutradan kupe novo vozilo i furaj...sve dok se te kazne ne budu otplacivale ili zatvorom ili drustveno korisnim radom bice nam ovako i mozda jos gore... ka Jole mora biti neki sistem htjeli mi ne htjeli, i zatvor i novcana kazna, ali povecati i novcanu kaznu i zatvorsku kaznu, tipa majmune duzan si jel 15000 kazni? e pa majmune 15 godina, pa neka uzivaju. moze se to fino rijesiti hiljada=godina. daj da vidim tog mamlaznog sudiju onda kako im to pokusava zataskati.

BAD

Ma doživotnu robiju đubretu dati, smrtna kazna bi bila nagrada za ovog skota !!!

Aida

Svi smo krivi, jer građani koji više od trideset godina biraju korumpirane nacionaliste koji su stvorili sistem korupcije, u pravosuđu i sudstvu u trideset godina vladavine, koji ne sprovode ionako blage zakone i kazne, nema nade u bolju budućnost. Dok se ne ispitaju političari, sudije, tužilaštvo, policija i njihov rad, a posebno stečena imovina, ovo će završiti kao i svaki prethodni zločin. Ništa se neće desiti i biće još gore, mi smo krivi....

nedzad

ko ce iz policije ostati bez posla zbog ovih 15000 a idiot je ipak vozio auto? ima li gdje da se izlista ko jos ima ovoliko kazni? jer su to potencijalne ubice. Izlistati i oduzeti imovinu i na licitaciju ili ih slati na drustveno koristan rad dok ne otplate. Probijanje tunela prenj, krampama recimo. Sat rada dvije marke. Pa izvolite.

BAD

Fuuuuj policijo...parkira se ko gdje hoće, zaustavlja na sred ulice - upale sva četiri pred semaforom, u kružnom toku se ubacuju ko kamikaze, skreću na raskrsnici iz skroz suprotne treće trake, trkaju se kroz grad ko da je Need for speed igrica, prolaze hladno kroz crvena svjetla - totalni nered u saobraćaju, psuju, granaju rukama, većinom narkomani nepismeni i nasilni, i ništa niste u stanju poduzeti, sram da vas bude i na savjesti nek vam bude svaki ovakav slučaj koji niste u stanju spriječiti jer zapravo ništa ne radite i svjesno okrećete glave od pomenutih situacija...***!!!

BugoHossBH

Ljudi moji jeste li ikada pozvali policiju centar što vam kabadahija ulicu zatvara parkiranjem. Znate li šta će vam reći. "Pa može li se proći" Ne smiju kaznit nikoga za koga nemaju informaciju ko je. Cijeli grad nam je zakrčen a i oni sami se vozaju nevezani i parkiraju gdje hoće... Tako da...

/ Najnovije