Nezabilježen slučaj: Iz policijskih prostorija u BiH ukradeni brojni dokazi

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Ne može to klupko niko raspetljati. Pravna država PC neće nikada da postoji. To je sve na stranputici od devedesetih.

JA1

Kažem ja u policiji je glavna mafija

Pehlivan

Odavno se može povući znak jednakosti između policije RŠ-a i kriminalaca, odavno! U istom tom MUP-u, tkz republike šumske, zaposlena je supruga, glavnosumnjičenog, za ubistvo dvojice policajaca, Davora i Adisa.

Leone

Odavno se može povući znak jednakosti između policije RŠ-a i kriminalaca, odavno! U istom tom MUP-u, tkz republike šumske, zaposlena je supruga, glavnosumnjičenog, za ubistvo dvojice policajaca, Davora i Adisa. ka Pehlivan Zanimljivo. A ko pokrade pistolje iz kasarne u Pazaricu? I je li iko ista o tome objavio? Ovo je jedna drzava i ne treba lajati po njenom drugom dijelu. Niti oni isto tako. Dok to vlasti ne regulisu, nece biti nista od ove drzave.

Za Leone

Taj slučaj je davno riješen i nempže se porediti sa dokumentima iz istrage !

borac1992

Najsigurnije mjesto a dokazi nestali , kada tu nesto nestane sta ocekivati na drugim sigurnim MJESTIMA

D aut

Odavno se može povući znak jednakosti između policije RŠ-a i kriminalaca, odavno! U istom tom MUP-u, tkz republike šumske, zaposlena je supruga, glavnosumnjičenog, za ubistvo dvojice policajaca, Davora i Adisa. ka Pehlivan Može se povući jednakost između policije BiH i kriminalaca. U pederacije nije ništa bolje... i ne zove se Republika šumska, nego Republika Srpska. Samo je vi nazivate šumska valjda zbog toga što ima mnogo šuma i obradivih površina pa bošnje navakile da to oduzmu i onda se pitate zašto Dodo radi to što radi

Sta ti je Bosna...

Nista meni tu nije cudno. Cijeli svijet je moral i moralne vrijednosti srozao na minimum. Cim se pojavi rupa u zakonu, pojavi se i neko ko ce to iskoristiti. Mene vise ljute ovakvi komentari. U ovoj prokletoj Bosni se sve uvijek vraca na nacionalizam i medjuvjersku mrznju. Svi smo mi u istoj drzavi, pomirite se s tim! I svi vjerujemo u istog Boga, samo ga drugacije zovemo. Politika je ono sto nas zavadja...

/ Najnovije