Nesreća u Sarajevu: Sudarili se taxi i romobil, jedna osoba povrijeđena

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrkela

Da pogodim.... Taksista ???

Sa_071

Pobogu ljudi, ima li iko pametan da donese zakon o ovim romobilima, da im ograniči brzinu kretanja i da im odredi kuda se smiju kretati??? Pa i budali je jasno da se ne bi smjeli kretati po saobraćajnicama gdje se voze automobili??? Jel treba da bude još jedno 100 pogibija da bi se nadošlo na to? Ima li Policija ikakvo pravo da sankcioniše kretenčine koje po dvoje ili čak po troje stanu na ovu skalameriju i voze se po cestama?

Francuzi davno rekli NE romobilima !

Svemu tome Pariz je sada odlučio stati na kraj: na nedjeljnom referendumu 89 posto glasača je podržalo zabranu ovih vozila. Za tri ponuđača ugovori koji ističu krajem kolovoza neće biti produženi. „Građani Pariza su se jasno odlučili za zabranu: od 1.rujna na ulicama Pariza više neće biti romobila za iznajmljivanje", rekla je slavodobitno gradonačelnica Pariza Anne Hidalgo, koja nije skrivala da je za zabranu. Zabrana se međutim ne odnosi na privatne električne romobile, no njihovi korisnici očito nisu izvor problema. S druge strane Atlantika, odakle je ovaj trend uvezen, broj gradova u kojima se električni romobili protjeruju s javnih površina je sve duži: Montreal, Boston, Toronto…Sada električni romobili nestaju i iz San Franciska.

Zabraniti podhitno!

Pogedaj ti samo štete na Golfu ko da se s tramvajem sudario! Možda na prvu djeluje i praktično i povoljno, ali su ovi romobili teški idiotizam gdje će svakim danom stradati još puno ljudi! Život bi trebao ipak biti skuplji od ovoga...Zabraniti podhitno!

GoroPD

Ima li iko da reguliše ovaj prelaz, opasan je ko struja. Jednom sam lično vidio a bilo je i drugih svjedoka kad na ovom istom prelazu nije htio da stane i propusti pješake onaj debeli morž Kurt, hladno zafuran prođe, vozio je crvenu Suzuki Vitaru, trznu se neka djevojka, da je zakoračila udario bi je. Riješite već jednom ovaj prelaz, a ovi vozači romobila su posebna priča.

Pješak

>>Da pogodim.... Taksista ??? ka Mrkela<< * Ne kažem ništa, saobraćaj je matematika i stvar u kojoj se svakome može desiti sve, jednostavno je tako, ljudi smo i nije svačija reakcija i percepcija ista. Ali, zar možeš porediti čovjeka koji iza volana zarađuje za hljeb, profesionalca koji (trebalo bi) zasigurno ima neki nivo vještine više i nekog šalabajzera koji zavrće brzinu na romobilu preko šina i pješačkog jer žuri u Titu da gleda utakmicu ili prodaje spid djeci iza škole? Smiješno. Taksista, da..... Usput, nisam taksista i ne volim ih, običan sam građanin ali .....jbg...

Gdje si vidio auto od golfa.😂🤣😅

Pogedaj ti samo štete na Golfu ko da se s tramvajem sudario! Možda na prvu djeluje i praktično i povoljno, ali su ovi romobili teški idiotizam gdje će svakim danom stradati još puno ljudi! Život bi trebao ipak biti skuplji od ovoga...Zabraniti podhitno! ka Zabraniti podhitno!

/ Najnovije