Nesreća na ulazu u bh. grad: U sudaru povrijeđen motociklista

0
Radiosarajevo.ba
Nesreća na ulazu u bh. grad: U sudaru  povrijeđen motociklista
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / Ilustracija (na slici nije događaj koji je opisan u tekstu)

U saobraćajnoj nesreći koja se desila u Zenici, u ulici Prve zeničke brigade na raskršću kod ulaza i izlaza na magistralni put M-17, povrijeđena je jedna osoba

Ova informacije je potvrđena za portal Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK).

"U nesreći su učestvovali vozilo Mercedes, njemačkih registarskih oznaka, i skuter Piaggio. Automobilom je upravljala 56-godišnjakinja iz Žepča (Z. S.) a skuterom 27-godišnjak iz Zenice (T. I.)", kazao je dežurni službenik u MUP-a ZDK.

Puljić otkrio šta su u UN-u pitali Vučićevog izaslanika: "Žrtve genocida će pokrenuti nestabilosti?"

Puljić otkrio šta su u UN-u pitali Vučićevog izaslanika: "Žrtve genocida će pokrenuti nestabilosti?"

Iz policije napominju da je motociklista prevezen u Kantonalnu bolnicu u Zenici gdje su mu konstatirane lakše tjelesne povrede.

"Saobraćaj je normaliziran, a službenici MUP-a ZDK su na terenu obavili uviđaj", poručili su iz policije te dodali kako će više detalja o tome kako je došlo do ove nesreće biti poznato naknadno.

Ukoliko planirate putovati na bh. cestama, obratite pažnju na motocikliste i druge vozače te vozite oprezno i poštujte ograničenja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije