Nastavljena crna serija na bh. putevima: U istoj noći dvije teške nesreće, četvero povrijeđenih

0
Radiosarajevo.ba
Nastavljena crna serija na bh. putevima: U istoj noći dvije teške nesreće, četvero povrijeđenih
Foto: MUP RS / MUP RS / Ilustracija

Na području Policijske uprave Prijedor tokom prethodne noći dogodile su se dvije saobraćajne nesreće u kojima su povrijeđena četiri osobe.

U nesreći koja se dogodila oko 19.35 sati na magistralnom putu Prijedor - Bosanska Dubica u mjestu Donji Jelovac, u kojoj su učestvovali B. J. iz Prijedora, koji je upravljao vozilom Bora i B. K. iz Prijedora, koji je bio za upravljačem Škode, povrijeđene su dvije osobe.

Teške povrede zadobio je vozač B. K., dok je suvozač u istom vozilu N. Š. iz Prijedora prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci gdje će se utvrditi stepen povreda.

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

Druga nesreća se dogodila kasno sinoć oko 4.30 sati na magistralnom putu Prijedor - Novi Grad, u mjestu Donja Dragotinja.

Pod još nerazjašnjenim okolnostima, sa puta je sletio Audi. Tom prilikom lakše je povrijeđen vozač A. D. iz Novog Grada, dok je suvozač S. G. iz Prijedora zadobio teške povrede i on je prevezen, također, u UKC RS.

Policijska uprava Prijedor u saopćenju apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače motornih vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije