Nastavlja se potraga za nestalim mladićima u Stocu: Stigli ronioci iz Sarajeva

0
Radiosarajevo.ba
Nastavlja se potraga za nestalim mladićima u Stocu: Stigli ronioci iz Sarajeva
Foto: Hercegovina.info / GSS i policija na mjestu nesreće

Prema posljednjim dobivenim informacijama od Civilne zaštite Stolac, jučerašnja potraga za nestalim osobama se morala obustaviti zbog loših vremenskih uvjeta i visokog vodostaja rijeke Bregave.

Potraga se nastavlja danas od 09.00 sati. U aktivnostima oko pronalaženja nestalih osoba za sada sudjeluju: Policija Stolac, DVD Stolac, 2 ronilačka kluba iz Mostara, GSS Čapljina i GSS Čitluk.

Ronioci iz Federalne uprave Civilne zaštite Sarajevo trebali bi se danas pridružiti ostalim formiranim timovima za pronalaženje nestalih osoba.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Kako doznaje Hercegovina.info, vremenske prilike su se danas poboljšale, no Bregava je i dalje mutna i otežava izvlačenje.

Podsjetimo, majka mladića M. V. iz Vidova polja u općini Stolac, u ponedjeljak, 12. februara oko 00:45 je alarmirala policijske službe o nestanku njezinog sina i njegovog prijatelja F. S. 

Prema tvrdnjama majke R. V. mladići su se iza ponoći zaputili vozilom Jeep Compas u pravcu Vidova polja, no nikada nisu došli na odredište i obojica su bili nedostupni na brojeve mobilnih telefona. Policija je od tada tragala za njima.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije