Strašan udes u BiH: Mladić i djevojka u teškom stanju, prognoze neizvjesne

Radiosarajevo.ba
Strašan udes u BiH: Mladić i djevojka u teškom stanju, prognoze neizvjesne
Foto: Srpskainfo / Ilustracija

Pacijenti Darijo Slavnić (24) i Nikolina Tešić (21) iz Kotor Varoši, koji su nakon saobraćajne nesreće primljeni u Univerzitetski klinički centar (UKC) RS, trenutno su u teškom općem stanju.

Iz UKC navode da je pacijent D.S. priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je pacijentiva N.T. trenutno svjesna i u toku je provođenje neophodnih dijagnostičkih procedura.

Oba pacijenta hospitalizovana su u Klinici UKC za anesteziju i intenzivno liječenje i dalje prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne i preuranjene.

Kotorvarošani Darijo Slavnić (24) i Nikolina Tešić (21), kako je ranije saopćeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banja Luka-Kotor Varoš, u mjestu Opsječko, općina Čelinac.

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je Slavnić, koji je upravljao motociklom “suzuki”, te Aleksandar Radonjić (36) iz Banja Luke koji je vozio “folksvagen kedi”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije