Nakon hapšenja u BiH završio na reanimaciji

0
Radiosarajevo.ba
Nakon hapšenja u BiH završio na reanimaciji
Foto: Nezavisne novine / Ilustracija

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka zatražilo je kompletnu dokumentaciju o zdravstvenom stanju Dragana Miletića kojem se nakon hapšenja zbog pokušaja ubistva pogoršalo zdravstveno stanje, te je završio u komi.

"Obavještavamo vas da je ovo Tužilaštvo uputilo zahtjev UKC RS za dostavu cjelokupne medicinske dokumentacije i informacija o zdravstvenom stanju Miletić Dragana, od prijema u UKC RS", navodi se u odgovoru banjalučkog tužilaštva.

Miletić je uhapšen 2. aprila ove godine nakon što je u banjalučkom lokalu jednog gosta udario flašom u glavu, a drugog nožem ubo u grudi.

Sudar tri automobila u tunelu kod Maglaja: Dvije osobe povrijeđene i prevezene u bolnicu

Sudar tri automobila u tunelu kod Maglaja: Dvije osobe povrijeđene i prevezene u bolnicu

Nedugo nakon hapšenja, Miletiću se pogoršalo zdravstveno stanje, te je prebačen u UKC RS, gdje mu je konstatovano krvarenje u mozgu, prenosi Srpskainfo.

Policijska uprava Banja Luka do sada se nije oglašavala o okolnostima u slučaju Miletića, a iz UKC navode da je njegovo zdravstveno stanje i dalje teško, te su sve prognoze neizvjesne.

"Prema riječima dežurnog doktora u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje dr. Dragana Švrake pacijent za koga ste poslali upit je i dalje teškog opšteg stanja, priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne", odgovorili su iz UKC RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije