Najnovija informacija: U Bosni i Hercegovini uhapšen ubica iz Priboja

3
Radiosarajevo.ba
Najnovija informacija: U Bosni i Hercegovini uhapšen ubica iz Priboja
Radiosarajevo.ba / Udarna vijest

Osumnjičeni za ubistvo u priboju Igor A. (28) lociran je i uhapšen u Trebinju u saradnji sa policijom iz Bosne i Hercegovine.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) zajedno sa policijskim službenicima MUP-a iz Bosne i Hercegovine (RS) danas su, 26. maja, na području Trebinja lišili slobode lice Igor Avramović, rođen 19. septembra 1995. godine, u Priboju, Republika Srbija koje se tereti za teško ubistvo u Priboju.

Za navedenim licem je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21. maja 2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršilo krivično djelo "Teško ubistvo" propisano Krivičnim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od krivičnog gonjenja.

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Lice je lišeno slobode i u saradnji sa Ministrastvom unutrašnjih poslova Republike Srbije, Obavještajno sigurnosnom agencijom Bosne i Hercegovine i Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Podsjetimo, Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin Igor A. (1995).

Prema riječima očevidaca, preminuli Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara. Od udaraca zadobijenih Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

Cijeli događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar popularnog ugostiteljskog objekta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije