Načelnik PU Trebinje o drami u Nevesinju: "Ovakva vrsta oružja nije dozvoljena građanima"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

I hoces da kazes da je migrant imao pusku i bombe. Pusti supljake. Daj video. Ubili ste ga kao psa stoko

sajamtastine

I hoces da kazes da je migrant imao pusku i bombe. Pusti supljake. Daj video. Ubili ste ga kao psa stoko ka Tuner A sto ga ne bi ubili ?

Derim

Ma ja sta je nego migrant. Procurilo , zna se vec, Marokanac, Provalio u kucu ce talja u odsustvu i nasao citav arsenal. ( Zolja i M-48 , poznati marokanski proizvodi ) hahahahaha.Ako nije dozoljeno gradjanima , sto ne uhapsite vlasnika kuce

Ja1

A tvoj gradjanin srbin sa krstinom oko vrata od pola kilograma javni za tv izgovori da je otisao po automatsku pusku da se obracuna sa njim i da je posjeduje navodno legalno. To ostala puska iz rata a ti nista ne poduzimas da ga zatvoris. Nije ni cudo sto nije htio da se preda, vi ste to i namjestili i izazvali

Haha

Potpuno je jasno da su ga Srbi natjerali da provali u tuđu kuću, da baca bombe i puca na policiju samo zato da bi ga mogli ubiti jer je alahov rob.

/ Najnovije